close

Du är kanske på fel internetversion av OBO-Bettermann. Du kan byta till följande landsversioner:

Nyheter
05. Februar 2019

SEK Åskskyddskurs 2019

Med rätt åskskydd blir dina kunder tryggare!

Gå åskskyddskurs och lär dig verktygen för att bedöma skyddsbehovet och välja rätt skyddsåtgärd.
Vi på OBO Bettermann AB vill att alla ska ha rätt utbildning och erbjuder kurser löpande under året – skicka ett mail till oss, så ser vi till att du får kontakt med säljaren i ditt distrikt. Vi kommer till er eller så är ni välkomna till kontoret i Helsingborg där vi har fina konferensrum – Välkommen till oss!

Åskskyddskursen vänder sig till konsulter, konstruktörer, el-ansvariga, installatörer och fastighetsbolag som arbetar med projektering, konstruktion och installation av åskledaranläggningar.

Johan Bäckman, håller utbildningarna i SEK’s regi som ni i år hittar i Malmö, Göteborg, Stockholm och Umeå. Mer information hittar ni på SEK’s hemsida.